ДОМА СО… ВАРЈА

Карантин не звучи така лошо со Сиена Милер, Мајкл Шенон, Џејк Џиленхал и Том Форд. Секако дека ќе се гледа Nocturnal Animals барем еднаш.

ПОТРАГА ПО МОДНО БОГАТСТВО (ИЛИ ЗОШТО ОБОЖАВАМ ПАЗАРИ ЗА АНТИКВИТЕТИ)

Сакам мода и позната ми е филозофијата “Buy now or cry later” затоа што сум ја користела како изговор кога навистина сакам нешто иако најверојатно можам и без него. Познато ми е импулсивното купување. Но, последниве неколку години размислувам добро пред да тргнам на каса или да кликнам Check out...