ВОВЕД

Добредојдовте. Ова е ЛИФТ, two-woman show предводено од Варја и Јована, надополнето со внимателно одбрани, инспиративни гости. Овој едиторијал, фотографиран во октомври 2019 година, е визуелен вовед во тоа show и олицетворение на нашата естетика.