КОШУЛИ

Кошулите, особено црните и белите, се празни платна кои можат да истрпат речиси сѐ што ќе се фрли врз нив. Зборуваме за најкласичните од сите класични парчиња облека, но и за нивниот потенцијал за изгледи триста.

ОНЛАЈН ШОПИНГ.DOC

Сумиравме сѐ што дознавме за вашите [изненадувачки] купувачки навики после 18 месеци поминати во седење дома повеќе од кога било и составивме корисен водич за онлајн шопинг и царински давачки на нарачки од странство.

ЦВЕЌЕ ЗА МИРИСАЊЕ

Најубавите работи во животот се гратис, а цвеќето е и тоа како убав, сензуален подарок од природата кој поседува исклучителна визуелна моќ.

А Б В ИСОКА МОДА

Оваа сезона на висока мода, коментирањето им го препуштаме на неколку немилосрдни критичари со префинет вкус и цели 3 до 8 години.

БОЖЕСТВЕН СТИМУЛИФТ

Во обид да му пркосиме на творечкиот пекол низ кој поминуваме веќе година дена, а кој сигурно го делиме со сите кои се занимаваат со некоја од уметностите, решивме да создадеме систем за стимулација на креативниот мускул.

WWWИСОКА МОДА

Гламур. Луксуз. Звучни имиња. Заслепувачки светла (фала, U2). Изобилие на естетски уживања. Незаборавни забави. Искуства кои се случуваат еднаш во животот. Crème de la crème први редови. Екстравагантен шопинг со седум-цифрени трансакции. Вака изгледаше неделата на високата мода во Париз сѐ до јули 2020-тата.

МАЛА ЦРНА ТАШНА, ГОЛЕМА ЦРНА ДУПКА

ЛИФТ теоријата е дека сите чувства, а особено неубавите, можат уредно да се здиплат и да се сместат во фино дизајнирана, мала, компактна ташна. Делува многу полесно да се рефлектира за душевната состојба кога секоја емоција е на дофат на рака.

PASTA ALLA LIFT

Накитот е моќен медиум за изразување на индивидуален став, стил, припаѓање на одреден естетски култ или рефлектирање на некое моментално расположение. Ако се прашуваме ние, особено е корисен и за приготвување на специјалитети од визуелен тип, а за такви задоволства сме гладни постојано.

КЛУЧНО ПАРЧЕ: КОЖНА ЈАКНА

Кожната јакна е институција, основа на стилот и ремек дело на модата чија прва и последна функција е зајакнување на „кул“ факторот. Еве ги нашите приказни за тоа како си ги најдовме кожните јакни...