ДОМА СО… ВАРЈА

Карантин не звучи така лошо со Сиена Милер, Мајкл Шенон, Џејк Џиленхал и Том Форд. Секако дека ќе се гледа Nocturnal Animals барем еднаш.

ДОМА СО… ЈОВАНА

Карантин не звучи така лошо сo Алисија Викандер и Мајкл Фасбендер, Зои Кравиц, Лео ди Каприо, Рајан Гослинг и се разбира Гвинет Палтроу за да ни прави распоред на health & wellness активности секој ден.